0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης, με τη συνεργασία εθελοντών κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων κ.α., οι οποίοι θα βοηθήσουν όσους το επιθυμούν να βρουν διεξόδους στα πολυποίκιλα καθημερινά προβλήματα, εγκαινιάζει η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής.

Συμβουλευτική υποστήριξη

04/01/2012

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συγκροτηθούν ολιγομελείς ομάδες μελών και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες στα γραφεία της ΕΚΠΟΙΖΩ Αθήνας.

Αυτό ανακοίνωσε η οργάνωση των καταναλωτών και αφορμή γι' αυτή την πρωτοβουλία δόθηκε, όπως εξηγεί, καθώς στο πλαίσιο της νομικής στήριξης των μελών της για τη ρύθμιση των χρεών τους έγινε μάρτυρας ''των δυσβάσταχτων παρεπόμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.  Ανεργία, μείωση μισθών και συντάξεων, οικονομική ανασφάλεια, φόβος για πλειστηριασμό του σπιτιού τους, αβεβαιότητα για το μέλλον, απαισιοδοξία''.

Τα παραπάνω προβλήματα, σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ καθιστούν επιτακτική την εύρεση τρόπων "ψυχολογικής απόδρασης" και την κινητοποίησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΕΚΠΟΙΖΩ κάθε Τετάρτη 3- 5 μ.μ. στο τηλ. 210-3304444, πληκτρολογώντας τα εσωτ. 106- 107 (υπεύθυνες κ. Μικαέλα Χριστοδούλου και Λίλα Λιναρδάτου).

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias