0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Σε μια προσπάθεια έμπρακτης εκδήλωσης κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δήμος Κιλκίς θα μοιράσει δέματα τροφίμων σε άπορες και ανήμπορες οικογένειες της περιοχής ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

«Βοήθεια στο Σπίτι»

20/12/2011

Η διαδικασία διανομής ξεκίνησε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 από το Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Ευάγγελου Μπαλάσκα, με τους εργαζόμενους των Προγραμμάτων "Βοήθεια στο Σπίτι" να παραλαμβάνουν τα δέματα τα οποία και θα μοιράσουν άμεσα σε οικογένειες και άτομα που εξυπηρετούν στις περιοχές ευθύνης τους.

Κάθε δέμα βοήθειας περιλαμβάνει ποσότητα κρέατος, λάδι, ζάχαρη και ρύζι.

Συνολικά οι περίπου 800 οικογένειες-δικαιούχοι που χρήζουν βοήθειας, τόσο εντός της πόλης όσο και στους οικισμούς των επτά Δημοτικών Ενοτήτων του νέου καλλικρατικού δήμου Κιλκίς, έχουν επιλεγεί με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια από αρμόδιους φορείς όπως τη δομή "Βοήθεια στο Σπίτι", τις Τοπικές Ενορίες της Μητρόπολης Κιλκίς και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) του Δήμου.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κιλκίς
  • Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κιλκίς
  • Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους έχει καταστεί τις τελευταίες ημέρες η πλατεία Ειρήνης στην πόλη...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias