0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Μια… αγκαλιά έγιναν παιδιά από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με τα παιδιά του δημοτικού ορφανοτροφείου της Κέρκυρας. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν δώρα και οικονομική ενίσχυση στο ίδρυμα.

Στην Κέρκυρα με τον Ολυμπιακό

11/12/2011

Μια... αγκαλιά έγιναν παιδιά από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με τα παιδιά του δημοτικού ορφανοτροφείου της Κέρκυρας. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν δώρα και οικονομική ενίσχυση στο ίδρυμα.

Μάλιστα, τα παιδιά από τις Ακαδημίες παρακολούθησαν μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος τον αγώνα Κέρκυρας-Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της Superleague.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βρέθηκε στο Δημοτικό Ίδρυμα Κέρκυρας και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο επισκεπτόμενος το Δημοτικό Ίδρυμα (Ορφανοτροφείο) Κέρκυρας για να μοιράσει δώρα στα παιδιά αλλά και να ενισχύσει το Ορφανοτροφείο με μία επιταγή ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ.

Παιδιά από τις σχολές του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα μαζί με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού που αποτελούταν από τους αντιπροέδρους κ.κ.  Γιάννη Μώραλη, Σάββα Θεοδωρίδη και τους κ.κ. Τάσο Μητρόπουλο, Γιώργο Αμανατίδη και Γιώργο Παύλου επισκέφτηκαν το ορφανοτροφείο με τα παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού μας να μοιράζουν δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης,

Στη συνέχεια τα παιδιά από το Ίδρυμα Κέρκυρας παρακολούθησαν από κοντά τον Ολυμπιακό στον αγώνα της Superleague με την τοπική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός στην ενορία του Αγίου Ελευθέριου
  • Ο Ολυμπιακός στην ενορία του Αγίου Ελευθέριου
  • Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε την Ενορία του Αγίου Ελευθέριου στα Καμίνια του Π...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias