0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Χαμόγελο στα παιδιά του ιδρύματος «Μέριμνα» της Κατερίνης προσέφερε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μοίρασε δώρα και… χρήμα ενισχύοντας το ίδρυμα το οποίο φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο Ολυμπιακός ενισχύει την «Μέριμνα»

22/12/2011

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με επικεφαλής τους Αντιπροέδρους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Μώραλη και αποτελούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε. Γιώργο Παύλου, τον Σύμβουλο της Διοίκησης και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Γενικό Αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Μητρόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (σ.σ. 22/12) στην Κατερίνη το ίδρυμα «Μέριμνα», το οποίο φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας συνόδεψαν σε αυτή την επίσκεψη οι μικροί ποδοσφαιριστές της σχολής ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Κατερίνη, οι οποίοι μάλιστα μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στην σύντομη ομιλία του στην κοινωνική διάσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που προσπαθεί να συνδράμει κατά το δυνατόν το έργο των ιδρυμάτων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη και της Διοίκησης, ο κ. Μώραλης παρέδωσε στον Πρόεδρο του ιδρύματος επιταγή ύψους 3.000 € ως ελάχιστη συμβολή στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί.

Ο Ολυμπιακός στην ενορία του Αγίου Ελευθέριου
  • Ο Ολυμπιακός στην ενορία του Αγίου Ελευθέριου
  • Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε την Ενορία του Αγίου Ελευθέριου στα Καμίνια του Π...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias