0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στη Νίκαια, βοήθησε στη διανομή τροφίμων και προσέφερε σημαντική χρηματική ενίσχυση εκ μέρους της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός κοντά στους συμπολίτες της Νίκαιας

21/12/2011

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, οι Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μιραλάς και Χολέβας ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά, το δελτίο:

Οι Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Φετφατζίδης, Κέβιν Μιραλάς και Χοσέ Χολέβας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στη Νίκαια και βοήθησαν στη διανομή τροφίμων στις οικογένειες της ενορίας.

Εκατόν πενήντα νοικοκυριά αποδέχθηκαν με χαρά προμήθειες τις οποίες εξασφάλισε για αυτές η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών υποδέχθηκε ο Πατέρας Δημήτριος, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, με ιδιαίτερη συγκίνηση έλαβε από τα χέρια του Γιάννη Μανιάτη επιταγή ύψους 3.000 €, μία οικονομική συνδρομή από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Χαρακτηριστικά ο Πατέρας Δημήτριος είπε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να υποδεχθούμε ένα τμήμα της ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά προπάντων δυνατό. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε γενικότερα τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη Ευάγγελο, όπως και το διοικητικό συμβούλιο.

Όλους τους ανθρώπους που κάνουν κάθε προσπάθεια και δίνουν την ψυχή τους ώστε αυτή η ομάδα να πάει μπροστά. Να εκπροσωπήσει την ομάδα στο εξωτερικό και όπως είχαμε πει και στον Αγιασμό που κάναμε στο Ρέντη στην αρχή της χρονιάς, η προσδοκία όλων των φιλάθλων, του Πειραιά, της Νίκαιας και όλων των ανθρώπων που έχουν σχέση με τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, έχουν μέσα στην καρδιά τους την προσδοκία εσείς να εδραιωθείτε ψηλά.

Έχουμε μπροστά μας 150 οικογένειες οι οποίοι θα πάρουν τρόφιμα, οι οποίοι θα πάρουν τρόφιμα τα οποία πάρα πολλά χρόνια αλλά και σήμερα προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Από την πλευρά της Π.Α.Ε., ο Γιάννης Φετφατζίδης είπε:

«Νιώθουμε χαρά και ταυτόχρονα λύπη. Χαρά γιατί μπορούμε να βοηθάμε αυτό το κόσμο και λύπη γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη. Εμείς οι ίδιοι αλλά και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε τον κόσμο και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές ειδικά μέσα από το γήπεδο!»

Ο Ολυμπιακός στην ενορία του Αγίου Ελευθέριου
  • Ο Ολυμπιακός στην ενορία του Αγίου Ελευθέριου
  • Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε την Ενορία του Αγίου Ελευθέριου στα Καμίνια του Π...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias