0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Για άλλη μια χρονια ο ΟΤΕ προσφέρει αγάπη στα παιδιά, μέσω της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του, που αποτελεί πλέον θεσμό.

Εταιρική Υπευθυνότητα ΟΤΕ

23/12/2011

Από το 2003 ο ΟΤΕ αποδίδει σημαντικό μέρος των εσόδων του, που προκύπτουν από τις χριστουγεννιάτικες αγορές, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων που στηρίζουν τα παιδιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας.

Ειδικότερα φέτος, για κάθε αγορά προϊόντων ΟΤΕ (Conn-x, OTE TV, προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας, κ.λ.π.), που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 20 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012, από τα καταστήματα ΟΤΕ, το 13888 ή το www.ote.gr, ο ΟΤΕ θα διαθέσει 1 ευρώ στους παρακάτω φορείς:

- "Μαζί για το Παιδί", Ένωση Φιλανθρωπικών Σωματείων,

- "MDA Ελλάς", Σωματείο για την φροντίδα ατόμων με Nευρομυϊκές Παθήσεις και

- "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Επίσης, φέτος, ο ΟΤΕ, αντί εταιρικών δώρων και έντυπων καρτών θα προσφέρει χρήματα στους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα" και στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias