0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Περίπου 400 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ η καθεμία, για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προσέφερε ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε άπορους δημότες, την προπαραμονή Χριστουγέννων.

400 δωροεπιταγές σε άπορους δημότες

23/12/2011

Επίσης ο δήμος με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και κοινωνικών λειτουργών πρόκειται να μοιράσει τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά στους άπορους δημότες, που συγκεντρώθηκαν με την ευγενική χορηγία της Πρωτοβάθμιας Επαγγελματικής Ένωσης Πωλητών Α' Λαϊκής Αγοράς Πειραιά.

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Σύλλογος θα προσφέρει συσσίτιο σε 120 άπορους που θα μοιράσουν οι εθελοντές του δήμου.

"Τα Χριστούγεννα για εμάς τους Έλληνες είναι μια μεγάλη οικογενειακή εορτή. Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Σε αυτούς είναι που πρέπει να δώσουμε, όσο πιο πολλή αγάπη μπορούμε. Για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα μοιράσουμε σε όλους εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη", τόνισε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias