0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Δωρεάν τρόφιμα στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων προσφέρει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε μια προσπάθεια να συνδράμει τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων

04/01/2012

Η προσφορά αφορά 800 κιλά γραβιέρας Κρήτης που θα παραδοθούν το πρωί της Πέμπτης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Κέντρου και δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Αποστολόπουλο.

«Το κέντρο της Αθήνας βιώνει τη φτώχεια και την εγκατάλειψη. Πρέπει με ευαισθησία να δούμε το θέμα και να κάνουμε κάτι», τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης. «Αυτές οι πρωτοβουλίες χρειάζονται για την κοινωνία και τούτη η κίνηση πρέπει να γίνει παράδειγμα και για άλλους κρατικούς φορείς», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Αποστολόπουλος.

Η διάθεση της γραβιέρας Κρήτης στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους που υλοποιεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το πρόγραμμα είναι προϋπολογισμού 19 εκατ. ευρώ, ενώ οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 250.000 άτομα. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος πέρυσι διανεμήθηκαν 13.730.000 κιλά τροφίμων.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias