0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Δύο «καταφύγια» για τους άστεγους πολίτες, από το κύμα της κακοκαιρίας και τις χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφάλισε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, σε στεγασμένους και θερμαινόμενους χώρους, που θα είναι προσβάσιμοι όλο το 24ωρο στη διάρκεια των επόμενων ημερών, σε όσους έχουν ανάγκη από προσωρινή φιλοξενία εξαιτίας του ψύχους,

Δύο «καταφύγια» για τους άστεγους πολίτες

16/01/2012

«Οι συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη να στεγαστούν και να προφυλαχτούν από το κρύο, μπορούν αυτές τις ημέρες να βρουν καταφύγιο σε θερμαινόμενους χώρους. Ωστόσο, προοπτική μας είναι να υπάρξει στο μέλλον μία μόνιμη λύση για τη στέγαση τους», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.


«Οι άστεγοι θέλουν μια διαφορετική προσέγγιση. Είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι, με ευαισθησία. Θα πρέπει να κάνουμε μία κίνηση με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που έχουν τεχνογνωσία, και με κοινωνική λειτουργό να τους καταγράψουμε», πρόσθεσε η κ. Γούλα.


Οι δύο χώροι που θα φιλοξενήσουν τους άστεγους είναι το Ε' ΚΑΠΗ στην οδό Γαμβέτα 56 και Φλέμιγκ 36, από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, και το 13ο Γυμνάσιο στην οδό Εθν.Αμύνης 26, από τις 9:30 το βράδυ έως τις 8 το πρωί.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias