0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση για την ελληνική αθλητική οικογένεια, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του '11 καθώς και η ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για δύο χρόνια.
Play

Bράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011

11/01/2012
πηγή: OPAP TV

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργάνωσε μια βραδιά για τους νικητές και τις νικήτριες μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Η Ελλάδα, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει σε οικονομικό επίπεδο, είδε αρκετούς αθλητές της να διακρίνονται μέσα στο 2011 ενώ ήδη, 47 από αυτούς έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του 2012, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 


Βραβεία για όσα πέτυχαν τη χρονιά που έφυγε, παρέλαβαν η εθνική ομάδα πόλο γυναικών, ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννώτης, το δίδυμο της κωπηλασίας Τσιάβου-Γιαζιτζίδου, ο Ηλίας Ηλιάδης, η Μαριάννα Λυμπερτά, ο πρωταθλητής της γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης καθώς και οι κωπηλάτες Παπαχρήστος, Τζιάλλας, Τσίλης και Χρήστου.

Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά ήταν η βράβευση της Κατερίνας Παναγοπούλου, όπως και της Πρωθιέρειας της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας Αρτέμιδας Ιγνατίου.

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias