0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Το αστέρι και τα φώτα του «Δένδρου της Αγάπης» της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ (Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων) έσβησαν στην πλατεία της πόλης, αλλά στις καρδιές μας παραμένει η χαρά της προσφοράς.

Το Δέντρο της Αγάπης

12/01/2012

Ένας καινούργιος χρόνος ήλθε με πολλές προσδοκίες για όλους μας.

Το «Δέντρο της Αγάπης» σηματοδότησε- σε όλους- την αγάπη, την προσφορά και την αλληλεγγύη  πού όλοι την χρειαζόμαστε από όπου και αν προέρχεται σε διαφορετικές στιγμές της ζωής μας.

Στολίστηκε με πολύ αγάπη, γιατί όσοι από τους συμπολίτες μας ήρθαν- το πίστεψαν- γιατί όλοι έχουμε ανάγκη την  αγάπη, αυτές τις ημέρες και μας έδειξαν το δρόμο που θα συνεχίσουμε μαζί.

Οι ευχές αμέτρητες στο σπίτι του Αϊ Βασίλη για καλή χρονιά με πολύ αγάπη.

Οι μαθητές ζωγράφισαν, έγραψαν στον Αϊ Βασίλη, και η επιτροπή θα αξιολογήσει τις ζωγραφιές τους και τα γράμματά τους, προκειμένου να γίνει το γραμματόσημο-λογότυπο της επόμενης χρονιάς.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στα παιδιά θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων, που έχουν  την ατυχία να βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου.
 
Ευχαριστίες και... τυχεροί

Η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  όσους συνέβαλαν στη γιορτή της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης , της Χριστουγεννιάτικης γιορτής  του « ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», της γιορτής  που απέδειξε με το πιο πανηγυρικό τρόπο για τρίτη χρονιά ότι τις ημέρες αυτές ο νους και η σκέψη   είναι κοντά σε όσους μας έχουν ανάγκη και εμείς είμαστε κοντά στα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων.

Ευχαριστούμε τους μαθητές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς, το Δ.Ο.Π.Α.Ρόδου, για την ένταξη του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» στο εορταστικό πρόγραμμα του, τον κ. Γιάννη Παπαϊωάννου (μέρος από τις πωλήσεις του βιβλίου του « Πίσω από το τζάμι») διέθεσε  στην ΕΥΘΥΤΑ,  τους εργαζόμενους των τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους εθελοντές  της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου.

Οι τυχεροί μαθητές της κλήρωσης που έγινε στις 3 Ιανουαρίου 2012, στο Δημοτικό Θέατρο, είναι οι Πράντη Χρυσούλα και Ζαχαρίας Δημήτρης  κέρδισαν  από ένα  ποδήλατο μαζί με το κράνος, τα γάντια και τις επιγονατίδες)

Ευχαριστούμε τους χορηγούς: κ. Ιωάννη Δ. Πάππου, Δ/ντή CAREEFUR-ACE, Σπύρο Τάντη και Γιάννη-Αλίνα Παπαβασιλείου

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας:

ΜΜΕ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΡΟΟΔΟΣ, ΡΟΔΙΑΚΗ, ΠΑΛΜΟΣ FM, RODOSEVENTS, VERENA.GR, GRAFIDA.NET , ΙΡΙΔΑΤV, TV4, RED TV, KOSMOS TV, RHODOS.ONLINE, ΡΟΔΟΣυλλέκτης, Radioparis, tranzistoraki, όλα τα portal της Ρόδου και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
 

Μικρά...

• Συμμετείχαμε και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις στις Πηγές Καλλιθέας, το Δέντρο μας γέμισε με κάρτες-ευχές με το μήνυμα «Οδηγώ με ασφάλεια, η επιλογή είναι δική μου»

• Το Δέντρο των ΕΥΧΩΝ, που στολίζεται από το 2006 στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» γέμισε και εφέτος από εκατοντάδες πολύχρωμες κάρτες με άπειρες ευχές.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τους δρόμους ασφαλείς. Δεκαετία Δράσης για την Οδική Ασφάλεια 2011-2020».

Συσσίτιο από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα
  • Συσσίτιο από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα
  • Ο πατέρας Χρήστος από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα έχει αναλάβει πλούσια φιλανθρωπική δράση αφο...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias