0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε συναυλία αφιερωμένη στην Οπερα απευθύνει η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου στους άνδρες – φίλους του ποιοτικού τραγουδιού.

Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου

09/01/2012

Η παράσταση της όπερας θα δοθεί στις 13 Μαΐου και όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν με το μαέστρο Γιώργο Σακελλαρίδη (τηλ. 697 6968055) ή να ενταχθούν άμεσα στο τμήμα προετοιμασίας.


Τη συναυλία θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης Έλληνας μαέστρος Αντώνης Κοντογεωργίου, γνωστός από τη θητεία του στην επαγγελματική Χορωδία της ΕΡΤ.


Θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από όπερες όπως: «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Γκλουκ, «Φάουστ» του Γκουνώ, «Νόρμα» του Μπελλίνι, «Σαμψών και Δαλιδά» του Σαιν-Σανς, «Ναμπούκο», «Τροβατόρε», «Τραβιάτα» του Βέρντι κ.α.


Για τη συμμετοχή στο Ανδρικό Χορωδιακό σχήμα δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις μουσικής , ούτε οι προηγούμενες Χορωδιακές εμπειρίες. Αρκεί η θέληση για δουλειά μια φορά τη βδομάδα, για μια ώρα. Επιθυμητή είναι η συμμετοχή και ατόμων με περισσότερες ή λιγότερες μουσικές γνώσεις και  εμπειρίες.

Συσσίτιο από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα
  • Συσσίτιο από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα
  • Ο πατέρας Χρήστος από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα έχει αναλάβει πλούσια φιλανθρωπική δράση αφο...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias