0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα με ελεύθερη είσοδο διοργανώνει το Μουσείο Μπενάκη τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (11π.μ.-2μ.μ) και τη Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου (5-8μ.μ.).

Γίνε βοηθός του Αϊ Βασίλη

18/12/2011

 

Απαραίτητα προσόντα για να βοηθήσει κάποιος τον Αϊ Βασίλη και γίνει ένας από τους συνεργάτες του ώστε να ανταπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο εργασίας του και να πραγματοποιήσει κάθε λογής επιθυμίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά;

Το ερευνητικό πνεύμα, η ικανότητα συνεργασίας, η δημιουργικότητα και η γιορτινή διάθεση. Αν προσθέσετε μαζί με τις ευχές σας, βιβλία και γραφική ύλη για παιδιά που το έχουν ανάγκη, ακόμη καλύτερα.

Προσοχή! Θα παρέχεται βοήθεια από μάγους, αγγέλους, νεράιδες και επίσημους αντιπροσώπους του Αγίου.Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Μουσείο Μπενάκη (τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τηλ: 210-3671067-70, καθημερινά από τις 10π.μ. ως τις 3μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias