0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Νους υγιής εν σώματι υγιεί…

Αθλότοπος Δήμου Τρίπολης

12/12/2011

Ο Δήμος Τρίπολης εγκατέστησε υπαίθρια όργανα γυμναστικής στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Τρίπολης δημιουργώντας έναν αθλότοπο για όλους τους δημότες της πόλης.

Μια πλήρης σειρά οργάνων είναι σχεδιασμένη να καλύπτει όλες τις μυϊκές ομάδες, προσφέροντας αποτελεσματική και ολόπλευρη άσκηση.

Η αντίσταση προέρχεται αποκλειστικά από το βάρος του χρήστη και για αυτό δεν καταπονούν τους μύες. Όλα τα όργανα είναι υψηλής αντοχής, δε... βανδαλίζονται, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας, διαθέτουν λεπτομερείς οδηγίες χρήσης και δε στοιχίζουν στο χρήστη αφού παρέχονται δωρεάν.

Ο αθλότοπος επίσης συμβάλλει στην κοινωνική συσπείρωση μέσω της ταυτόχρονης άσκησης ατόμων από διαφορετικές φυλετικές, οικονομικές και ηλικιακές ομάδες, αλλά και στην ανάπτυξη και προώθηση του μαζικού αθλητισμού συνδυάζοντας ταυτόχρονα την ψυχαγωγία με την άθληση.

Το χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη
  • Το χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη
  • Ο Δήμαρχος Τρίπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο προσκαλούν όλα τα παιδιά την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias