0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ γιορτάζουν τον ένα χρόνο λειτουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στο «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού» τιμώντας την προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ακτινοθεραπευτικό τμήμα παίδων και εφήβων

14/12/2011
πηγή: GOODCHANNEL.GR

Παρόντες θα είναι και ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των παιδιών.

Περίπου τα μισά από τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο θα πρέπει να υποβληθούν σε ακτινοθεραπεία, λόγω, όμως, της μικρής τους ηλικίας υπάρχει κίνδυνος να παρουσιάσουν σοβαρές παρενέργειες. Κατόπιν τούτου, η ακτινοθεραπεία των παιδιών πρέπει να γίνεται με μηχανήματα σύγχρονης υψηλής τεχνολογίας ώστε η ακτινοβολία να κατευθύνεται μόνο στην περιοχή της νεοπλασίας.

Τη δυνατότητα της ασφαλέστερης δυνατής θεραπείας έχει εξασφαλίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο το «Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων» του Γ.Ν.Π.Α «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού», το οποίο εξοπλίσθηκε με ειδικό ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα χάρη στην χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη συστηματική και πολύχρονη δραστηριοποίηση της ΦΛΟΓΑΣ, με αποτέλεσμα να αποτελεί πρότυπο ακτινοθεραπευτικό κέντρο στην Ευρώπη.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ (Αιγίου 6-8 στο Γουδί), θα υποδεχθούν τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννη Σπανουδάκη και στελέχη της εταιρείας στη διάρκεια μιας γιορτής που οργανώνουν και συμμετέχουν τα ίδια για να εκφράσουν με το δικό τους τρόπο τις ευχαριστίες τους προς την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Θα προηγηθεί, στις 13.00 την ίδια ημέρα, επίσκεψη στο Ακτινοθεραπευτικό-Ογκολογικό Κέντρο (Θηβών και Λεβαδείας, 1ο υπόγειο), κατά τη διάρκεια της οποίας τόσο η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, Μαρία Τρυφωνίδου, όσο και η Συντονίστρια Διευθύντρια του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Γ.Ν.Π.Α. Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού, Μαρία Συνοδινού, θα επιδείξουν το ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα, αλλά και θα παρουσιάσουν τα στοιχεία από τη λειτουργία του επί ένα χρόνο.

Έκκληση για βοήθεια!
  • Έκκληση για βοήθεια!
  • Όλοι θυμόμαστε την περιπέτεια της υγείας του Αλέξανδρου Τζιαβάρα για την οποία ενημερωθήκαμε από το ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias