0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Στις 21-22 Δεκεμβρίου στη πλατεία Αγίου Αντωνίου, στο μετρό Περιστερίου, από τις 11 π.μ. ως τις 6 μ.μ. αποδεικνύουμε ότι η ανθρωπιά δεν πλήττεται από τη κρίση.

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar

19/12/2011

Το Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων «Διαδρομή» διοργανώνει χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ με είδη κατασκευασμένα από εξυπηρετούμενους του Κ.Ε.Α.Θ.Δ. Το Κέντρο αποτελεί μία δράση του οικοτροφείου Ιπποκράτης Ι της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" που εστιάζει στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και επανένταξη ευπαθών ομάδων που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας στην κοινότητα.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό προς την κοινότητα και απευθύνεται σε ενήλικες με ψυχικές διαταραχές ή και ελαφρά νοητική υστέρηση που διαβιούν στην οικογενειακή εστία είτε σε μονάδες ψυχικής υγείας.

Απασχολεί περίπου 15-20 άτομα ετησίως, προσφέροντας εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και καλλιτεχνικής έκφρασης, ποικίλα θεραπευτικά προγράμματα, όπως: ατομικής και ομαδικής ψυχολογικής υποστήριξης, εργοθεραπείας, κινησιοθεραπείας, προγράμματα εξωτερικών δραστηριοτήτων (ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές έξοδοι), συμβουλευτική οικογένειας.

Επίσης, εναλλακτικά θεραπευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα (art therapy, χοροθεραπεία, θεραπευτική ιππασία, εργαστήριο πληροφορικής κτλ).

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ελαιών 126, Ίλιον

τηλ./φαξ: 210 5020059

e-mail: diadromi.edra@gmail.com

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias