0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Ταυτισμένη με τις γιορτινές μέρες που έρχονται, η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ζωντανεύει σε 10 παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο και χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Χριστουγεννιάτικη ιστορία

23/12/2012
πηγή: GOODCHANNEL.GR

Η κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία του τσιγκούνη Σκρουτζ ξαναϊδωμένη μέσα από το παιχνιδιάρικο και ανατρεπτικό βλέμμα πέντε νέων περφόρμερ που χρησιμοποιούν ένα κάδρο για να κατασκευάσουν τις εικόνες της ιστορίας με χιούμορ, αλλά και να μας φέρουν κοντά στον -κατά τα άλλα- αντιπαθητικό χαρακτήρα των Χριστουγέννων. Πνεύματα, αλυσίδες, φτωχοί συγγενείς και χαμένες μνήμες προσπαθούν να ξυπνήσουν την καρδιά του αμετανόητου πλούσιου που λίγο ακόμα και... θα γίνει κρύα σαν το χιόνι.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 23, 24, 25, 26 και 30 Δεκεμβρίου 2011 και στις 2, 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου 2012, στις 4 το απόγευμα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, (Πειραιώς 206).

Κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210-3418579 τις καθημερινές 11.00-14.00 και τα απογεύματα μια ώρα πριν τις παραστάσεις.

Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Μαυρογεωργίου και παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Ειρήνη Σγούρη, Γεωργία Πιερουτσάκου, Νίκος Ρουμπάκης, Κώστας Σκύλος.

Φωτογραφίες: ©Τάσος Βρεττός

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Διοργάνωση: www.tospirto.net

Έκκληση για βοήθεια!
  • Έκκληση για βοήθεια!
  • Όλοι θυμόμαστε την περιπέτεια της υγείας του Αλέξανδρου Τζιαβάρα για την οποία ενημερωθήκαμε από το ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias