0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Χριστούγεννα στον Πειραιά

14/12/2011

Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι στόχος των εκδηλώσεων είναι να κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά του Πειραιά που αξίζουν όλη την αγάπη και την φροντίδα ενώ υπογράμμισε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες και με σκληρές διαπραγματεύσεις του Δήμου όλες οι δράσεις στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Πιο αναλυτικά η φάτνη θα στηθεί στις 19 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την Ιερή Μητρόπολη Πειραιά στο Πασαλιμάνι και θα έχει πραγματικά ζωάκια ενώ στην πλατεία Κοραή έχει δημιουργηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό με χρώματα, με τραινάκι, με καρουζέλ, με το παγοδρόμιο στην Αγ. Κωνσταντίνου, με εκδηλώσεις και δρώμενα που γίνονται καθημερινά και με δράσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Επίσης θα υπάρχει παγοδρόμιο στο χώρο της Αγ. Κωνσταντίνου και τέλος στην πλατεία Κοραή, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου θα τοποθετηθεί το φωτισμένο καράβι μας το οποίο θα έχει την Ελληνική σημαία και τη σημαία του Δήμου Πειραιά.

Γιορτή με τα παιδιά του Πειραιά
  • Γιορτή με τα παιδιά του Πειραιά
  • Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Πειραιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Βρ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias