0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. σηκώνει την αυλαία και… τα παιδιά πάνε θέατρο. Το δημοφιλές παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» ζωντανεύει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τις ημέρες των εορτών.

Χριστουγεννιάτικη ιστορία

02/01/2012 - 06/01/2012

Οι παραστάσεις ανεβαίνουν (2 - 6 Ιανουαρίου, 16:00) σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210 - 3418579 τις καθημερινές 11.00-14.00 και τα απογεύματα μια ώρα πριν τις παραστάσεις.

Υπόθεση

Η κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία του τσιγκούνη Σκρουτζ ξαναϊδωμένη μέσα από το παιχνιδιάρικο και ανατρεπτικό βλέμμα πέντε νέων περφόρμερ που χρησιμοποιούν ένα κάδρο για να κατασκευάσουν τις εικόνες της ιστορίας με χιούμορ, αλλά και να μας φέρουν κοντά στον -κατά τα άλλα- αντιπαθητικό χαρακτήρα των Χριστουγέννων.  Πνεύματα, αλυσίδες, φτωχοί συγγενείς και χαμένες μνήμες προσπαθούν να ξυπνήσουν την καρδιά του αμετανόητου πλούσιου που λίγο ακόμα και... θα γίνει κρύα σαν το χιόνι. 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου

Συγγραφέας: Διασκευή των ηθοποιών πάνω στο κλασικό έργο του Κάρολου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»

Ηθοποιοί: Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Ειρήνη Σγούρη, Γεωργία Πιερουτσάκου, Νίκος Ρουμπάκης, Κώστας Σκύλος

Φωτογραφίες:  ©Τάσος Βρεττός

Διοργάνωση: www.tospirto.net

Κινηματογραφικές Τετάρτες
  • Κινηματογραφικές Τετάρτες
  • Οι Τετάρτες του Ιανουαρίου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» παραμένουν… κινηματογραφικές και είναι α...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias