0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνουν σε κεντρικές πλατείες της Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος και η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, της πόλης με στόχο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Χριστούγεννα στις πλατείες της Θεσσαλονίκης

23/12/2011

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν από το απόγευμα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 23ης Δεκεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους και στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.

Στην πλατεία Αριστοτέλους μουσική θα παίξουν η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, η ομάδα κρουστών «Κρούση» και τα συγκροτήματα «Κυριλέ Πρίγκιπες και Θάνος Χρήστου» και «The gang».

Στις εκδηλώσεις, που θα γίνουν γύρω από το άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου, θα συμμετέχουν η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, οι χορωδίες της Παναγίας Δεξιάς, του Αγίου Βλασίου και των Λαγυνών και το ωδείο Καλαμαριάς «Μελωδία». 

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias