0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Γιορτινό τραπέζι με παραδοσιακές συνταγές από μεσσηνιακά προϊόντα θα στρωθεί την Τετάρτη 28 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 12.00, στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Γιορτινό τραπέζι στην Καλαμάτα

28/12/2011

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από το Δήμο Καλαμάτας, την Κεντρική Αγορά και την κοινωφελή δημοτική επιχείρηση ΦΑΡΙΣ, ενώ συμμετέχουν εθελοντικά οι επαγγελματίες της αγοράς, σύλλογοι και φορείς της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η εκδήλωση, με προσκεκλημένους όλους τους Καλαματιανούς, στόχο έχει να προβληθεί η Κεντρική Αγορά ως ο κυριότερος χώρος εμπορίας των μεσσηνιακών προϊόντων καθώς και οι επαγγελματίες της, και να δώσει μια γιορτινή νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Το τραπέζι θα στρωθεί από φαγητά που θα μαγειρέψουν ο συνεταιρισμός γυναικών «Χρυσαλλίς» και οι σύλλογοι Σπερχογείας Μικρομάνης, Αλαγονίας, Μικρής Μαντίνειας, Άριος, η λέσχη Lions και η Παναθηναϊκή Ένωση Γυναικών Καλαμάτας.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias