0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Κιλκίς οργανώνει τραπέζι για εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το τραπέζι είναι μάλιστα ανοικτό σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Τραπέζι αγάπης

31/12/2011

Αναλυτικά, η δημοτική αρχή της πόλης επισημαίνει:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της η δημοτική αρχή Κιλκίς με τη συνδρομή της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, οργανώνει "Τραπέζι αγάπης" για πάσχοντες και άπορους συμπολίτες μας την Παραμονή Πρωτοχρονιάς Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011, στη μία το μεσημέρι στην ταβέρνα "Λέσχη Κυνηγών" του Κιλκίς.

Χορηγοί του γεύματος που θα παρατεθεί είναι η ΔΕΥΑΚ, η Α.Ε. των Βιομηχανικών Σφαγείων Κιλκίς, καθώς επίσης και το σούπερ μάρκετ "ΓΑΛΑΞΙΑΣ" με υπεύθυνο λειτουργίας τον Σταύρο Χειμωνίδη.

Η εν λόγω πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς αποτελεί μια ευκαιρία εκδήλωσης αλληλεγγύης και γνωριμίας με το συνάνθρωπο και γι' αυτό το λόγο είναι ανοικτή σε όλους τους Κιλκισιώτες».

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κιλκίς
  • Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κιλκίς
  • Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους έχει καταστεί τις τελευταίες ημέρες η πλατεία Ειρήνης στην πόλη...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias