0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Ο Δήμαρχος Τρίπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο προσκαλούν όλα τα παιδιά την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 να υποδεχτούν τον Αϊ Βασίλη στην πλατεία Άρεως. Η πύλη του "Χωριού των Χριστουγέννων" ανοίγει και όλοι μαζί υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα!

Το χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη

21/12/2012

Στο χωριό των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

Στο "Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη" τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους. Στο "Σπίτι της Φαντασίας" το ξωτικό του Αϊ Βασίλη θα περιμένει όλους τους μικρούς μας φίλους για face painting ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν και όμορφες κατασκευές.

Η μεγάλη παρέα του Αϊ Βασίλη, τα ξωτικά από το μυστικό του εργαστήρι, ο Δεντρούλης και ο αγαπημένος του Αρκούδος υπόσχονται στα παιδιά μαγικές στιγμές με πολλές δράσεις και εκπλήξεις στο "Χωριό των Χριστουγέννων". Το παγοδρόμιο και ο τεράστιος παιδότοπος συμπληρώνουν τη μαγεία με ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.





Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias