0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Εξόρμηση δενδροφύτευσης και καθαρισμού στον Υμηττό, οργανώνεται στις 11 το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, από τη δημοτική αρχή Ηλιούπολης, με τη συμμετοχή δημοτών, εθελοντικών φορέων και σχολείων της πόλης. Για την πρόσβαση θα διατεθούν δημοτικά λεωφορεία.

Περιβαλλοντική εθελοντική δράση στον Υμηττό

15/01/2012

Η εξόρμηση που έχει στόχο την περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των δημοτών, η Γραμματεία Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης, θα γίνει στο χώρο αναψυχής και περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης, που διαμορφώθηκε πρόσφατα στον Υμηττό, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Σύλλογο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), και καθαρισμού της περιπατητικής διαδρομής του Υμηττού.


Στη δράση θα συμμετέχουν δημότες, εθελοντικοί φορείς και σχολεία της πόλης, ενώ η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με το Σ.Π.Α.Υ., θα στηρίξει με τον αναγκαίο εξοπλισμό τη διοργάνωση.


Η είσοδος προς το βουνό θα γίνει στην οδό Τσώρτσιλ και Κέννεντυ.


Η πρόσβαση στο σημείο συνάντησης γίνεται με το λεωφορείο 237 (στάση πλ. Μανδηλαρά) και  με τη Δημοτική Συγκοινωνία (τέρμα στην πλ. Μανδηλαρά), ενώ τα Ι.Χ. θα μπορούν να παρκάρουν στην περιοχή της Πλ. Μανδηλαρά.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών που θα συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση θα διατεθούν δημοτικά λεωφορεία, στο σημείο συνάντησης, Πλ. Μανδηλαρά, στα Αστυνομικά, ώρα 11.00.


Τα δρομολόγια θα είναι τα εξής:
Γραμμή 1
Αφετηρία: Πλ. Ανεξαρτησίας (Αγ. Μαρίνα) 
Ώρες: 10.00, 10.30, 11.00
Διαδρομή:
Πλ. Ανεξαρτησίας / εκκλησία Αγ. Μαρίνας / Αρχιμήδους (στ. Νεκροταφείο) / Αγ. Μαύρα / Δημαρχείο / Πλ. Μανδηλαρά
Γραμμή 2
Αφετηρία: Πλ. Κανάρια
Ώρες: 10.00, 10.30
Διαδρομή:
Πλ. Κανάρια / ΙΚΑ / Ηρ. Κωνσταντοπούλου (γήπεδο) / Α΄Κλειστό Γυμναστήριο (Πολυκλαδικά) / Αγ. Παρασκευή / Πλ. Μανδηλαρά
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6932551701.


Περιβαλλοντολογική εθελοντική δράση στον Υμηττό

Το δάσος του Υμηττού είναι ανάσα για την πόλη μας, και η φροντίδα του υπόθεση όλων μας. Η προστασία του, η διατήρηση του πράσινου και η καθαριότητά του είναι δείγματα πολιτισμού και όρος ζωής για μας και τα παιδιά μας. Για το σήμερα και το αύριο της Ηλιούπολης.

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό
  • Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό
  • Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «πα...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias