0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Πρόσκληση στο ετήσιο «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης» απευθύνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Δ. Αττικής «Η Ελπίδα».

Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης

17/12/2011

Πρόσκληση στο ετήσιο «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης», που διοργανώνεται στο δήμο Περιστερίου (πεζόδρομος, Εθνικής Αντιστάσεως πλησίον του καταστήματος «Κελάρι») το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (10.00-18.00) και τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (10.00-18.00) απευθύνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Δ. Αττικής «Η Ελπίδα».

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα και τα εκθέματα της εκδήλωσης είναι αποτέλεσμα της εργοθεραπείας των νέων με ειδικές ανάγκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του συλλόγου. Η διοίκηση του «Ελπίδα» ζητά την υποστήριξη και τη προώθηση του δύσκολου κοινωνικού έργου επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις δημιουργίες των παιδιών ώστε να κερδίσουν κάτι πολύ απλό αλλά σπάνιο σήμερα: το γέλιο και την αγάπη

Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης
  • Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης
  • Τελετή κατάθεσης Θεμέλιου Λίθου για την ανέγερση Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Οικοτροφείου) από...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias