0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο σεμινάριο διοργανώνει το τριήμερο από 19 έως 21 Νοεμβρίου ο δήμος Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο. Πρόκειται για σεμινάριο κατασκευής παραδοσιακής κούκλας, που γίνεται σε συνεργασία με τον πολιτιστικό όμιλο Λιτοχωρίου, την ευθύνη του οποίου έχει η κα Βαρβάρα Γκέκα.

Σεμινάριο κατασκευής παραδοσιακής κούκλας

19/11/2011

Πιο αναλυτικά οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, η πρώτη ομάδα θα λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι ενώ η δεύτερη ομάδα θα λειτουργεί από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ.

Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου θα έχουν καταρτιστεί κατάλληλα πάνω στο αντικείμενο που θα έχουν εκπαιδευτεί. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€.

Εισηγήτρια και υπεύθυνη του προγράμματος θα είναι η κα Βαρβάρα Γκέκα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει η κα Ελευθερία Κίτσιου. Επίσης, την ενδυματολογική επιμέλεια θα έχει η κα Βαρβάρα Γκέκα.

Τα υλικά που θα χρειαστούν στο σεμινάριο και που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι συμμετέχοντες είναι τα εξής: Βαμβακερά υφάσματα (παλιά σεντόνια, μπλούζες), ένα ψαλίδι, βελόνες ραψίματος, δύο διχάλες ξύλου ύψους περίπου 60 cm, ένα ρολό γυψογάζας, διάφορα χρώματα κλωστές, ένα μέτρο ατσαλόσυρμα καθώς και πέντε κουκούλια μεταξοσκώληκα.





Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου
  • Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου
  • Σε περίοδο πρωτόγνωρης κρίσης, ο πρόεδρος του ναυτικού μουσείου Λιτοχώρου Δ. Δίου-Ολύμπου «μπάρμπα-Ν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias