0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Η κλασική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Καρόλου Ντίκενς, ανέβηκε στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με την χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ, προσφέροντας χαρά, διασκέδαση αλλά και γνώση της τέχνης σε εκατοντάδες μικρά παιδιά αλλά και μεγάλους.
Play

Πάμε θέατρο με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

16/01/2012
πηγή: OPAP TV

Αυτή η εναλλακτική παιδική παράσταση, έδωσε την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να μπει στο κλίμα των εορτών και να δει σε μια διαφορετική μορφή την ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ.

Η παράσταση ανέβηκε στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος που προσέφερε η ΟΠΑΠ Α.Ε. για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα παιδιά, αλλά και στους μεγαλύτερους, με παραστάσεις κλόουν, ξυλοπόδαρων και παιχνίδια σε πλατείες Δήμων της Αττικής και Θεσσαλονίκης, υπαίθριες συναυλίες νεανικών σχημάτων, αλλά και μουσικά σύνολα στους κεντρικότερους σταθμούς του Μετρό.

Η κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία του τσιγκούνη Σκρουτζ ξαναϊδωμένη μέσα από το παιχνιδιάρικο και ανατρεπτικό βλέμμα πέντε νέων περφόρμερ που χρησιμοποιούν ένα κάδρο για να κατασκευάσουν τις εικόνες της ιστορίας με χιούμορ, αλλά και να μας φέρουν κοντά στον -κατά τα άλλα- αντιπαθητικό χαρακτήρα των Χριστουγέννων.  Πνεύματα, αλυσίδες, φτωχοί συγγενείς και χαμένες μνήμες προσπαθούν να ξυπνήσουν την καρδιά του αμετανόητου πλούσιου που λίγο ακόμα και. θα γίνει κρύα σαν το χιόνι. 

Η παράσταση ήταν σκηνοθετημένη από τον Βασίλη Μαυρογεωργίου ενώ η πεντάδα των ηθοποιών που έπαιξαν ήταν οι Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Ειρήνη Ζγούρη, Γεωργία Πιερρουτσάκου, Νίκος Ρουμπάκης και Κώστας Σκύλος.

Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», ήταν  μια ακόμη πρωτοβουλία του Εταιρικού Κοινωνικού Προγράμματος της ΟΠΑΠ Α.Ε., με στόχο το χαμόγελο των παιδιών, προσφέροντας ταυτόχρονα σε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες ευκαιρίες για έξοδο από το σπίτι. Καλή χρονιά!

Bράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011
  • Bράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011
  • Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση για την ελληνική αθλητική οικογένεια, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι α...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias