0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Σε δωρεάν διήμερο εορτασμό των Χριστουγέννων μάς προσκαλεί η ΜΚΟ «Παιδί και Οικογένεια» στη γειτονιά του παντοπωλείου της «Φωλιάς» στο Κουκάκι, δύο βήματα από το Μετρό Συγγρού-Φιξ.

Παιδί και Οικογένεια

10/12/2011

Η φετινή συμμετοχή όλων των καταστημάτων του δρόμου αποδεικνύει ότι μεταξύ μας υπάρχει αλληλεγγύη. Έτσι κλείνουμε την κυκλοφορία σε όλη την οδό Δράκου (και μετά τον πεζόδρομο) που είναι η έξοδος του μετρό και γιορτάζουμε χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς εισιτήρια, ενωμένοι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10 & 11 Δεκεμβρίου - ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ στη «ΦΩΛΙΑ» και σε όλο το δρόμο της Δράκου, γιορτή Χριστουγέννων (για παιδιά 0-100 ετών)

Στην γιορτή θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό, κρασί, χυμοί και δώρα για ΟΛΟΥΣ τους λαχνούς που θα πάρουν παιδιά και ενήλικες

Μαζί μας για 2 μέρες από το πρωί στις 11 ως το βράδυ στις 8 πολλοί καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα θα μας ετοιμάσουν το κέφι που χρειαζόμαστε για να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα. Η μέρα ξεκινάει με ζωντανή απαλή ροκ μουσική, συνεχίζει με DJ σε πιο έντονους ρυθμούς, παιδική χορωδία της Μαρίζας Κώχ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, διάλλειμα για περισσότερο φαγητό και το απόγευμα 6-8 Jazz Band με μαέστρο τον κ. Τερεζάκη.

Την Κυριακή με περισσότερο Ελληνικό ρεπερτόριο το πρωί, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια το μεσημέρι και κάλεσμα σε χορό με ροκ κομμάτια το απόγευμα θα συνοδεύουν το ζεστό κόκκινο κρασί και τις λιχουδιές που θα σερβίρονται όλο το διήμερο από το πρωί ως το βράδυ.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση βροχής όλοι οι χώροι των γκαλερί και καταστημάτων θα είναι διάπλατα ανοιχτοί ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ - και η γιορτή θα γίνει κανονικά με όλο το πρόγραμμα.

Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταφέρνουν να πληρώσουν ούτε το εισιτήριο του μετρό για να έρθουν, γι' αυτούς θα κάνουμε μια λαχειοφόρο για να πάμε εμείς στα σπίτια τους όσα θα απολαύσουμε στη γιορτή.

Σας καλούμε να υποστηρίξετε τη λαχειοφόρο (τιμή λαχνού 2,5€) που θα εξασφαλίσει πολλά δώρα για τα παιδιά των ανέργων απόρων που περιθάλπουμε τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά πραγματικά πολλά δώρα και σε εσάς που θα βοηθήσετε γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ και μάλιστα ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ!!!

Παράλληλα στο υπόγειο της Φωλιά και στο χώρο τέχνης της κας Μαριλένας Πατρονικόλα θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για όσους θελήσουν να το επισκεφθούν με ευχή μας να εξασφαλιστούν οι διανομές των Χριστουγέννων για το σύνολο των 4.500 ανέργων απόρων που περιθάλπουμε.

 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ...

ΕΝΑΣ ΛΑΧΝΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΔΩΡΑ

ΚΑΙ ΟΛΟΙ οι λαχνοί ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ:

 

1ο ΔΩΡΟ!!

Φέρτε το λαχνό σας στη"ΦΩΛΙΑ" κάθε πρωί 11-3 Δευτέρα-Κυριακή

και πάρτε ΑΜΕΣΩΣ το δώρο που θα τραβήξετε από το σάκο του Αη Βασίλη!

(οδός Δράκου 26-28) Μετρό Συγγρού- Φιξ

 

2ο ΔΩΡΟ!!

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΧΝΟ

Κλήρωση για 3 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ δώρων αξίας 1.000€

 

3ο ΔΩΡΟ!!

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΧΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΤΗΝΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ!

Σας ανοίγουμε την πόρτα στο Φτηνό Παντοπωλείο τη «ΦΩΛΙΑ» χωρίς την πρόσθετη συνδρομή μέλους, για να αγοράζετε 80% φθηνότερα τα καθημερινά σας είδη σε όλες τις επώνυμες μάρκες και είδη της αγοράς (είδη super market, ρούχα, σχολικά, παιχνίδια, βιβλία). Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος 2011.

 

4ο ΔΩΡΟ!!

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΧΝΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΟΡΤΗΣ (ισχύει για κάθε λαχνό/άτομο)

10 - 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΖΕΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 11πμ - 20μμ

και

ΜΠΑΖΑΡ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 

5ο ΔΩΡΟ!!

Όσοι φέρουν στη ΦΩΛΙΑ, 4 λαχνούς θα έχουν δώρο τα εισιτήρια για όλη τους την οικογένεια σε θεατρικές παραστάσεις. Αρχή παραστάσεων στις 25 Δεκεμβρίου.

Με τα έσοδα των λαχνών θα αγοραστούν δώρα για τις διανομές Χριστουγέννων σε παιδιά ανέργων απόρων

Έκκληση για βοήθεια και συμμετοχή

Παράλληλα, η ΜΚΟ απευθύνει έκκληση για δική μας εθελοντική συμμετοχή. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωσή της:

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΙΔΩΝ

ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ & ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Η συμμετοχή σας με οποιοδήποτε ποσό βοήθειας θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε ΦΩΛΙΕΣ και σε άλλες περιοχές ή πόλεις. Ομάδες έχουν ήδη σχηματιστεί στην Θεσσαλονίκη και Σάμο

Τραπεζικοί Λογαριασμοί της "ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-KID & FAMILY":

ALPHA BANK: 14900 2002 00 6812

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 329 349 47

Η «ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» έχει αποτελέσει τον μεγαλύτερο πόλο αγάπης και προσέλευσης των οικογενειών απ' όλες τις μέχρι δράσεις που απευθύνονται σε οικογένειες. Όντας ο μοναδικός φορέας που ασχολείται με παιδιά και οικογένειες ανέργων καταφέραμε να περιθάλπουμε καθημερινά 4500 ανέργους απόρους με παιδιά.

Με την βοήθειά σας μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά το χαμόγελο και την ζεστασιά των Χριστουγέννων ανοίγοντας όλοι την αγκαλιά μας σαν ΦΩΛΙΑ ανακούφισης για την αγωνία και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα παιδιά των οικογενειών ανέργων και ιδιαίτερα ανέργων-απόρων.

Ελπίζουμε στην δική σας συμπαράσταση για να μπορέσει ο φετινός Δεκέμβριος να μεταδώσει το μήνυμα των Χριστουγέννων κυρίως σε αυτούς που ενώ εργάστηκαν δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους το Χριστουγεννιάτικο φαγητό και ένα δώρο για τα παιδιά τους.

Για τον λόγο αυτό και για το δικαίωμα ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ και τα φετινά Χριστούγεννα, σας καλούμε να ξεφαντώσουμε ενωμένοι στη γειτονιά που στεγάζει τη ΦΩΛΙΑ τα τελευταία 2 χρόνια.

Περισσότερα στο www.kidsfestival.gr

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias