0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Ο Παράδεισος δεν μπορεί να… περιμένει για τους καλλιτέχνες που θέλουν να μοιραστούν τα έργα τους –τη στιγμή που «γεννιούνται»- μαζί με το κοινό που τους παρακολουθεί.

«Ομόλογα Παραδείσου»

01/01/2012

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να έχουν το κοινό δίπλα τους τη στιγμή της έμπνευσής τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην 9η διεθνή εικαστική έκθεση του Booze Cooperativa με την επωνυμία «Carte Blanche IX - ομόλογα παραδείσου//paradise bonds», από την 1η Ιανουαρίου έως και την 1η Απριλίου του 2012.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

CARTE BLANCE IX

ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ

Το Booze Cooperativa καλεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην ετήσια εικαστική έκθεση που διοργανώνει με τίτλο Carte Blanche.

Αιτήσεις συμμετοχής δεχόμαστε από την 1η Ιανουαρίου έως την 1η Απριλίου 2012

H Carte Blanche περιλαμβάνει βίντεο - ζωγραφική - γλυπτική - φωτογραφία - εγκαταστάσεις - περφορμανς - μουσική.

Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι το "Ομόλογα Παραδείσου". Σχετικά κείμενα του θέματος θα ανακοινωθούν στο τέλος του Δεκεμβρίου 2011.

H μοναδικότητα της Carte Blanche ως θεσμός στηρίζεται στο γεγονός ότι καλούνται οι καλλιτέχνες να πραγματοποιήσουν το έργο τους ενώπιον του κοινού που παρευρίσκεται στο χώρο (προαιρετικό για κάποιες περιπτώσεις).

Παράταση της παράστασης «Προς παθώ»
  • Παράταση της παράστασης «Προς παθώ»
  • Η ανοικτή παράσταση της Νάντιας Παπαθεοδώρου παρατείνεται έως τις 22 Ιανουαρίου. Τα επόμενα τρία Σαβ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias