0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Ο θεσμός Μπιενάλε στην Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 23 Ιανουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Στην συζήτηση για τον θεσμό της Μπιενάλε στην χώρα μας θα συμμετάσχουν οι διευθυντές και οι συνεπιμελητές της Μπιενάλε Αθήνας, Ξένια Καλπακτσόγλου και Poka Yio και οι επιμελητές της Μπιενάλε Θεσσαλονίκης Μαρίνα Φωκίδη και Paolo Colombo. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο θεσμός Μπιενάλε στην Ελλάδα

23/01/2012 - 23/01/2012

Ο θεσμός της Μπιενάλε στην Ελλάδα

Οι διευθυντές και συνεπιμελητές της Μπιενάλε Αθήνας, Ξένια Καλπακτσόγλου και Poka-Yio,  και οι επιμελητές της Μπιενάλε Θεσσαλονίκης, Μαρίνα Φωκίδη και Paolo Colombo, συζητούν για το θεσμό της Μπιενάλε στην Ελλάδα. 

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012, 18.30 - 20.00
Είσοδος Ελεύθερη

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των δύο Μπιενάλε για το 2011, οι διευθυντές και συνεπιμελητές της Μπιενάλε Αθήνας, Ξένια Καλπακτσόγλου και Poka-Yio,  και οι επιμελητές της Μπιενάλε Θεσσαλονίκης, Μαρίνα Φωκίδη και Paolo Colombo,  συναντιούνται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, για μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Πώς ορίζεται μια Μπιενάλε; Ποιοι είναι οι παράγοντες που διαμορφώνουν μια τέτοια διοργάνωση; Πώς ξεκίνησαν οι θεσμοί αυτοί; Πώς εξασφαλίζονται οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι; Από πού χρηματοδοτείται η διοργάνωση; Ποιος είναι ο στόχος και τα κριτήρια; Ποια ήταν η ανταπόκριση από το κοινό, τον Τύπο, τους δημόσιους φορείς; 

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Αφροδίτη Γκόνου, Σύμβουλος Προγράμματος Σύγχρονης Τέχνης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. 


Πληροφορίες:
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012
18.30 - 20.00
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, 5ος όροφος
Είσοδος Ελεύθερη





Τι να κάνουμε;
  • Τι να κάνουμε;
  • Απάντηση στο ερώτημα «Τι να κάνουμε;» γύρω από τα ελληνικά και διεθνή θέματα αιχμής, θα επιχειρήσει ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias