0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Ένα μήνα πριν από την αλλαγή του χρόνου, ίσως ένα χρόνο πριν από την αλλαγή του κόσμου, οι μέρες προοιωνίζουν κάτι καινούργιο που έρχεται. Θα είναι το Καλύτερο;

Μελωδική έκπληξη

06/12/2011
πηγή: GOODCHANNEL.GR

Κάθε αφορμή για σκέψη και ελπίδα είναι σημαντική. Γι' αυτό στην Eleni Marneri Galerie ετοιμάσαμε μια σειρά από τέτοιες «αφορμές».

Φυλαχτά-κοσμήματα και γούρια, αντικείμενα φορτισμένα από ελπίδα και πόθο για το καλύτερο. Στις 11 Δεκεμβρίου, στην oδό Λεμπέση, στις 12.00, σας καλούμε όλους να συμπορευτούμε στο μονοπάτι που μας οδηγεί η πίστη μας για το Καλύτερο!

Υπογράφουν: Αιμιλία Τσεκούρα, Calliopi, Christina Skouloudi, Dimitra, Dimitris Dassios, Ελένη Μαρία Κυριαζή, Ιρίνα Καλιντζάκη, Katerina Psoma, Κική Κατρακάζη, Kiko, Maria Mastori, Όλγα Μέργου, Skyla-Kanaris, Sotiris C,  Σοφία Γαϊτάνη, Σοφία Ζαράρη, Στέλλα Πίσσα, Theodoros.

Μελωδική έκπληξη

Στις 13.30 τραγούδια για φωνή και άρπα με την Λένια Ζαφειροπούλου, σοπράνο και την Γωγώ Ξαγαρά, άρπα. (διάρκεια 15')   

Εγκαίνια: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011,  ώρα  12:00 - 20:00       

Διάρκεια έκθεσης: 11.12.11 - 10.01.12

Έκκληση για βοήθεια!
  • Έκκληση για βοήθεια!
  • Όλοι θυμόμαστε την περιπέτεια της υγείας του Αλέξανδρου Τζιαβάρα για την οποία ενημερωθήκαμε από το ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias