0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Με γνώμονα ότι "κανείς δεν πρέπει να αποκλείεται από το αγαθό του πολιτισμού ιδιαίτερα στη οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας", το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με εισιτήρια 5-10 ευρώ "ανοίγει" όλες τις παραγωγές του στους νέους ως 25 ετών, τους άνεργους αλλά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες προσφέροντας στις εν λόγω κοινωνικές ομάδες.

Το Μέγαρο Μουσικής ανοίγεται στην πόλη και στην κοινωνία

01/01/2012

Οι προσφορές αυτές θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2012 και αφορούν όλες τις παραγωγές του, με εξαίρεση την όπερα. Παράλληλα, ειδικές ρυθμίσεις θα υπάρξουν για άτομα τρίτης ηλικίας και πολύτεκνους με τις τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 8-15 ευρώ.

"To Μέγαρο Μουσικής "ανοίγεται" στον κόσμο με διεθνείς συνεργασίες φιλοξενώντας καλλιτεχνικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, προωθώντας συγχρόνως την ελληνική πολιτιστική δημιουργία εδώ και στο εξωτερικό", αναφέρει ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Ιωάννης Μάνος.

Παράλληλα -συνεχίζει ο ίδιος- "ανοίγεται στην πόλη και την κοινωνία" όπου πέρα από πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκτός Μεγάρου, καθιερώνονται ειδικές τιμές για τους νέους έως 25 ετών, για τους ανέργους, για την τρίτη ηλικία,  τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και τους πολύτεκνους ώστε να είναι δυνατόν να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις του Μεγάρου όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν τις σημερινές δυσκολίες.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias