0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Λαχειοφόρο αγορά για την στήριξη του έργου της διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο του Ιδρύματος στο Παγκράτι. Η τιμή λαχνού είναι μόλις 1 ευρώ και θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο.

Λαχειοφόρος της ΕΛΕΠΑΠ

14/12/2011
πηγή: ΕΛΕΠΑΠ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ

 

Η ΕΛΕΠΑΠ για τη στήριξη του έργου της διενεργεί Λαχειοφόρο Αγορά.

Η κλήρωση των δώρων των λαχνών θα γίνει παρουσία συμβολαιογράφου, στο Κέντρο του Ιδρύματος στο Παγκράτι, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011.

ΤΙΜΗ ΛΑΧΝΟΥ: € 1

1ος Λαχνός: Ένα αυτοκίνητο TOYOTA AYGO

Πληροφορίες: ΕΛΕΠΑΠ, 210 72 51 121, 210 7254726.

Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι για την εμπιστοσύνη σας και σας παρακαλούμε να μείνετε κοντά μας. ΄Εχουμε απόλυτη ανάγκη από τη δική σας συνεχή στήριξη.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΕΛΕΠΑΠ, www.elepap.gr, στα 74 χρόνια λειτουργίας της, με 6 κέντρα πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο και 220 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό,  παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, διοργανώνει, συμμετέχει, πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές επιστημονικές και θεραπευτικές μεθόδους αποκατάστασης, σ' ένα πρόγραμμα ολιστικής παρέμβασης, με διεπιστημονική ομάδα στην υπηρεσία των παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Παράλληλα λειτουργεί Πρόγραμμα Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής από 18 μηνών έως και 6 ετών συνδυάζοντας εκπαιδευτική και θεραπευτική παρέμβαση, πρωτοποριακό ερευνητικό Πρόγραμμα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης για ενήλικες, μετά από εγκεφαλικές βλάβες σε συνεργασία με το Day Treatment Head Trauma Program του Rusk Institute of Rehabilitation Medicine, του New York School of Medicine της Νέας Υόρκης, καθώς και Ειδικό Πρόγραμμα για την Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση Βρεφών Υψηλού Κινδύνου από ημερών έως 18 μηνών.

Σε ετήσια βάση αγκαλιάζει πάνω από 1600 παιδιά με αναπηρία!

Συναυλία Μ. Χατζηγιάννη για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
  • Συναυλία Μ. Χατζηγιάννη για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
  • Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά στις 18 Δεκεμβρίου, προς ενίσχυση των παιδιών με αναπηρία. Στην εκδή...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias