0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Tην ίδρυση και λειτουργία Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που θα παρέχει δωρεάν βασικές παροχές υγείας και υγειονομικής περίθαλψης σε αναξιοπαθούντες, οικονομικά αδύναμους και ανασφάλιστους δημότες του, σχεδιάζει ο δήμος Ηλιούπολης.

Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

09/12/2011

Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας απαραίτητη είναι η ευαισθητοποίηση και η εθελοντική προσφορά των ιατρών της πόλης.

Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη κοινωνική πρωτοβουλία θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να ενισχυθούν οι δημότες της Ηλιούπολης που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.

Το αγαθό της υγείας αποτελεί  θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό, γι' αυτό και οι γιατροί που θα θελήσουν να συνδράμουν στην πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, επιλέγοντας ημέρες και ώρες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Δεκτή προς συζήτηση είναι οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας σε σχέση με το χώρο, το χρόνο  και τον αριθμό των επωφελούμενων ασθενών (π.χ. θα μπορούσαν να ορισθούν ως χώρος υποδοχής των ασθενών τα ιδιωτικά ιατρεία).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9970010.

Αρμόδιος είναι ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Γιαννάκης.

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό
  • Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό
  • Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «πα...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias