0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Έτοιμη να γιορτάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είναι η Ηλιούπολη.

Γιορτινές δράσεις

08/12/2011

Ο Δήμος και ο «ΠΑΟΔΗΛ - Γρ. Γρηγορίου» οργάνωσαν μουσικά και θεατρικά δρώμενα, συναυλίες, παραστάσεις, παιδότοπους και... όχι μόνο!

Στην πλατεία Φλέμινγκ και στην κεντρική πλατεία θα στηθούν παιδότοποι για έναν ολόκληρο μήνα, με Carousel, ηλεκτρικά τρένα, φουσκωτά παιχνίδια και άλλες εκπλήξεις για να παίξουν τα παιδιά και να διασκεδάσουν οι μεγάλοι.

Παραστάσεις Καραγκιόζη, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με ελεύθερη είσοδο για όλους, θα δοθούν στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, στο Δημοτικό μας Αναψυκτήριο και στο Ναό του Αγ. Κωνσταντίνου.

Οι Πολιτιστικές Διαδρομές θα συμβάλλουν κι αυτές στο εορταστικό κλίμα, προσφέροντας στους συμπολίτες μας σε οικονομικές τιμές τις πολύ αξιόλογες παραστάσεις «Σταχτοπούτα» από τα «Μπαλέτα στον Πάγο» της Αγίας Πετρούπολης και «Το μαγικό βιολί» από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ιδιαίτερο χαρακτήρα θα δώσει και το «Λεωφορείο των εκπλήξεων...», ένα «Χριστουγεννιάτικο» δημοτικό λεωφορείο που θα κυκλοφορεί επί δέκα ημέρες σε όλη την πόλη, φορτωμένο με μουσικούς, ηθοποιούς και ανιματέρ και θα κάνει «στάσεις» σε κεντρικά σημεία, όπου θα στήνονται πρωτότυπα δρώμενα από τα καλλιτεχνικά σύνολα και τους φορείς της πόλης, σκορπώντας στις γειτονιές κέφι και γιορτινή διάθεση.

Κεφάτο αλλά και οικολογικό θα είναι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα είναι το πρώτο στην Ελλάδα διαδραστικό και οικολογικό δέντρο, με τα 2000 λαμπάκια του και όλα του τα στολίδια να ανάβουν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και με την ενέργεια που θα «παράγουν» τέσσερα ποδήλατα (δύο για παιδιά και δύο για ενήλικες), στα οποία θα ποδηλατούν μικροί και μεγάλοι, παρέες και οικογένειες, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης μας διασκεδάζοντας, ενώ θα προσθέτουν περισσότερη λάμψη στη γιορτή.

Οικολογικός θα είναι και όλος ο καινούριος στολισμός (φωτισμοί δέντρων, λάβαρα με γιορτινά θέματα στις κεντρικές λεωφόρους) που θα προστεθεί στα παλιά στολίδια και θα δημιουργήσει την εορταστική ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ilioupoli.gr και στην ιστοσελίδα του «ΠΑΟΔΗΛ - Γρ. Γρηγορίου» www.politismos-ilioupoli.gr .

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.: 210 9940699

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό
  • Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό
  • Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «πα...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias