0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Πειραιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «pass port», στην πλατεία Κοραή, την Παρασκευή (23/12/11).

Γιορτή με τα παιδιά του Πειραιά

23/12/2011

Με σκετς, ποιήματα και με Χριστουγεννιάτικα σκηνικά, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε μεταξύ άλλων: "Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων τις γιορτάζουμε σε δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές για την πατρίδα μας. Όμως, η Γέννηση του Χριστού σηματοδοτεί την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη που πρέπει να έχουμε. Η ελπίδα για τον Πειραιά, την πόλη της καρδιά μας είστε εσείς."

Η Αντιδήμαρχος των Βρεφονηπιακών Σταθμών, κ. Λίτσα Σαρρή τόνισε: "Για πρώτη φορά η γιορτή των σταθμών μας είναι ενταγμένη στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου και τα μικρά παιδιά του Πειραιά συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της πόλης μας. Προτεραιότητά μας και για το 2012 είναι να μην μείνει κανένα παιδί έξω από την αγκαλιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, όπως και τη χρονιά που φεύγει, το καταφέραμε με πολύ δουλειά, με πνεύμα αλληλεγγύης και σεβασμού στον πολίτη."

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias