0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Έπιπλα διαφόρων δεκαετιών αναπαλαιωμένα, ανακατασκευασμένα και επιζωγραφισμένα με την εικαστική ματιά της Μαρία Σαρρή εκτίθενται, με ελεύθερη είσοδο, στο Booze Cooperativa.

Έκθεση vintage επίπλων

10/12/2011

Πρωτότυποι χρωματισμοί, γεωμετρικά σχήματα και λεπτομέρειες με ευαισθησία τονίζουν την ιδιαιτερότητα κάθε επίπλου-έργου. Συνδυασμοί στοιχείων διαφόρων επίπλων ή και ολόκληρα τα έπιπλα τα οποία συλλέγονται επιλεκτικά από τους δρόμους και τα σπίτια της πόλης και μεταμορφώνονται  αναδεικνύοντας έναν τελείως διαφορετικό χρηστικό χαρακτήρα.

Η Μαρία Σαρρή είναι εικαστικός η οποία ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σε αντιπαράθεση με την πρόσφατη οικονομική κρίση και μέσα από οικολογική συνείδηση, η ιδέα της ανακύκλωσης και αναδιαμόρφωσης παλιών επίπλων βρήκε γόνιμο έδαφος και τροφοδότησε το πάθος της για τα παλιά έπιπλα. Στην δουλειά της διακρίνεται μια νέα προσέγγιση στον σχεδιασμό και στην παραγωγή. Κάθε έργο φέρει την προσωπική της σφραγίδα και είναι εμπνευσμένο και μοναδικό.

Η έκθεση Vintage επίπλων λειτουργεί ήδη από 10/12/2011 και μπορείτε να την επισκεφτείτε ως τις 8/1/2012 στο πατάρι του κεντρικού μπαρ του Booze Cooperativa από τις 12μ έως τις 10μμ.

Στις 23 Δεκεμβρίου, στις 8μμ, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης. Η συλλογή διατίθεται προς πώληση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972946169.

Περισσότερα:  boozecooperativa.com/vintageepipla

Παράταση της παράστασης «Προς παθώ»
  • Παράταση της παράστασης «Προς παθώ»
  • Η ανοικτή παράσταση της Νάντιας Παπαθεοδώρου παρατείνεται έως τις 22 Ιανουαρίου. Τα επόμενα τρία Σαβ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias