0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλή μπάλα και μακριά από τον λαμπερό κόσμο των γηπέδων είχε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Play

Οι διεθνείς κοντά στους άστεγους

24/12/2011
πηγή: GOODCHANNEL.GR

Αντιπροσωπεία των διεθνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, βρέθηκε στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων με σκοπό να συμμετάσχει στην αλυσίδα αγάπης που έχει σχηματίσει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τους συνανθρώπους μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Στέφανος Καπίνο, Γιάννης Μανιάτης, Γρηγόρης Μάκος, Κώστας Χαλκιάς και Γιάννης Ζαραδούκας από την πλευρά των παικτών, ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, Λεωνίδας Βόκολος καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Τάκης Φύσσας έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα προσφοράς και ανθρωπιάς, παρουσία και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι το έργο που συντελείται σε καθημερινή βάση με πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής... συμμετέχοντας συμβολικά και οι ίδιοι στην διανομή του συσσιτίου...

Στο πνεύμα των εορταστικών ημερών και στη σημασία της προσφοράς στον συνάνθρωπο στάθηκε ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την επίσκεψή τους.

Με τη σειρά του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος στάθηκε στη σημαντική φιλανθρωπική δράση του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων ενώ χάρισε στον Αρχιεπίσκοπο την επίσημη μπάλα του EURO 2012 με την ελληνική σημαία.

Έκκληση για βοήθεια!
  • Έκκληση για βοήθεια!
  • Όλοι θυμόμαστε την περιπέτεια της υγείας του Αλέξανδρου Τζιαβάρα για την οποία ενημερωθήκαμε από το ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias