0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Φέτος το άστρο των Χριστουγέννων θα λάμψει φωτίζοντας και το δικό μας καράβι αγάπης που θα δέσει έξω από τα Friday’s στη Μαρίνα Φλοίσβου για δεύτερη χρονιά το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου.

Bazaar Χριστουγέννων

17/12/2011

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA μας προσκαλεί στο φετινό του bazaar:

«Ελάτε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA να χαρούμε μαζί τις αγίες ημέρες, να χορέψουμε με τον κλόουν, να κάνουμε face painting, να παίξουμε με χριστουγεννιάτικες πινιάτες γεμάτες λιχουδιές... και επειδή μυρίσανε Χριστούγεννα την Κυριακή 18/12 στις 12.00 κοντά μας θα βρίσκεται η Μυρσίνη Λαμπράκη για να φτιάξουμε μαζί γλυκά και υπέροχες λιχουδιές»

Στο bazaar μπορεί κανείς να βρει χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, κατασκευές των παιδιών, κεριά, λογοτεχνικά βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα, γλυκά του κουταλιού, ζεστό ηδύποτο με κανέλα και πολλά άλλα!

Ας κάνουμε όλοι μαζί ένα ALMA πριν το θαύμα των Χριστουγέννων!

Τα έσοδα θα διατεθούν για τον πρώτο ξενώνα παιδιών και νέων με αναπηρία στο Π. Φάληρο.

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias