0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Το ραντεβού της Τετάρτης με τον κινηματογράφο, που καθιέρωσε τον περασμένο μήνα το Ίδρυμα Κακογιάννη, συνεχίζεται με προβολές κινηματογραφικών αριστουργημάτων και δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Αφιέρωμα στον Αλεξάντερ Σοκούρωφ

04/01/2012

Μετά το μικρό αφιέρωμα στον Γούντι Αλλεν, το Δεκέμβριο, η άτυπη κινηματογραφική λέσχη του Ιδρύματος Κακογιάννη συνεχίζει με αφιέρωμα στον βραβευμένο στη Βενετία για την ταινία Φάουστ, Αλεξάντερ Σοκούρωφ.

Τέσσερις ταινίες του Ρώσου δημιουργού, μια για κάθε Τετάρτη, ξεκινώντας στις 4 Ιανουαρίου με την ελεγειακή «Μητέρα και Γιός».

Στις 11 Ιανουαρίου θα προβληθεί η ταινία του δεξιοτέχνη δημιουργού «Πατέρας και Γιός», επίσης πάνω στις πιο βαθιές ανθρώπινες σχέσεις. Στις 18 /1 ο «'Ηλιος», μέρος της τετραλογίας με θέμα την εξουσία (εδώ για τον αυτοκράτορα Χιροχίτο), και στις 25 /1, η αντιπολεμική ταινία «Αλεξάνδρα».

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias