0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Περισσότεροι από 400 Αϊ Βασίληδες διέσχισαν την πόλη των Χανίων, δίνοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό χρώμα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τοπικούς φορείς και ιδρύματα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Αγώνας Santa Run

21/12/2011

Ο χριστουγεννιάτικος δρόμος πόλης ''Santa Run'' είχε αφετηρία την πλατεία δικαστηρίων και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου μαζικού αθλητισμού ''Κότινος'' σε συνεργασία με την αθλητική παρέα του ''Ορίζοντα'' και ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πάρτι με ζωντανή μουσική στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Νεώριο Μόρο.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος έδινε για τη συμμετοχή του 15 ευρώ και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές καθώς και από το πάρτι θα δοθούν για τις ανάγκες των ιδρυμάτων και των φορέων που φροντίζουν τα παιδιά.

Εκτός από τους 400 δρομείς Αϊ Βασίληδες στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερα από 1000 άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στέλνοντας ένα διαφορετικό μήνυμα αλληλεγγύης.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias