0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Cretaquarium κορυφώνονται με την παρουσία του Αϊ Βασίλη, υπό το βλέμμα… του καρχαρία, με φθηνότερο εισιτήριο που επιτρέπει δεύτερη επίσκεψη με μικρότερη τιμή στο ενυδρείο της Κρήτης.

Cretaquarium

05/01/2012

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Cretaquarium έως και τις 5 Ιανουαρίου, το ενυδρείο προσφέρει ένα νέο εορταστικό εισιτήριο εισόδου, η τιμή του οποίου διαμορφώνεται στα 5 ευρώ για όλους. Ένα εισιτήριο το οποίο δεν θα πρέπει να πετάξουν οι φίλοι του ενυδρείου, αφού τους δίνεται η δυνατότητα να το επισκεφτούν ξανά πληρώνοντας μόνον 3 ευρώ.

Όσοι το επισκεφθούν αυτές τις ημέρες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλαρότητας με ένα πρόγραμμα με δραστηριότητες εμπνευσμένες από τον καταπληκτικό κόσμο της θάλασσας.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias