0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Για έναν καλό σκοπό θα χορέψουν οι συμμετέχοντες στον πρώτο Μαραθώνιο Χορού που διοργανώνεται σε πανελλαδικό επίπεδο, στις 7 το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου, στη Λάρισα.

1ος Μαραθώνιος Χορού

21/01/2012

Το κόστος συμμετοχής για όλους είναι μία σακούλα με προϊόντα (όπως αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης) τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί εδώ και καιρό στη Λάρισα.


«Το Παντοπωλείο βοηθά πεντακόσιες οικογένειες και αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες επτακόσιες στη λίστα αναμονής» αναφέρει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Σοφία Κούστα, από την οποία ξεκίνησε η ιδέα της διοργάνωσης που υποστηρίχτηκε στη συνέχεια από άλλες σχολές χορού και πολλούς εθελοντές.


Ο μαραθώνιος θα γίνει σε κεντρικό εστιατόριο - μπαρ της Λάρισας ενώ όσοι αποφασίσουν να χορέψουν θα πρέπει να αντέξουν όσο γίνεται περισσότερο, με την προϋπόθεση να κινούνται τα πόδια τους συνεχώς για 45 λεπτά κάθε ώρας. Τα τρία καλύτερα ζευγάρια θα βραβευτούν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias