0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Δώρα, βιβλία και παιδικά παιχνίδια συγκέντρωσαν οι υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης από αλυσίδες καταστημάτων πώλησης παιγνιδιών και βιβλιοπωλεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Χριστούγεννα για όλους».

Συγκέντρωση παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη

22/12/2011

Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 5 Δεκεμβρίου. Πλέον, άρχισε η διανομή των παιγνιδιών σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων και παιδιά τα οποία ζουν σε ιδρύματα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης, "Άγιος Στυλιανός" όπου μοίρασε δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται  και αντάλλαξε ευχές με το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζομένους, ενώ τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα.

«Η συγκέντρωση των παιχνιδιών δεν έχει σταματήσει, θα συνεχιστεί και μετά τις γιορτές. Γι' αυτό καλούμε ακόμη και τώρα τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα να συμμετέχουν στην όλη προσπάθεια» επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας και τόνισε ότι επόμενος «σταθμός» της αντιπεριφέρειας για τη διανομή δώρων θα είναι τα παιδικά χωριά της Θεσσαλονίκης.

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής
  • Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιαν...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias